Reparații și Recondiționări Cilindri Hidraulice

1

Diagnostici si Dezasamblare

Odată ajunsă cilindrul hidraulic în departamentul nostru de service, tehnicienii efectuează constatări și măsurători.

2

Repararea sau înlocuirea pieselor deteriorate

Părțile cilindrului hidraulice distorsionate (tija, pistonul, capul tijei) sunt retrificate/reparate sau înlocuite cu componente originale de înaltă calitate. înlocuirea etanșărilor uzate cu kit-uri originale sau kit-uri de calitate superioare.

3

Reasamblarea Cilindrelor

Înainte de reasamblare toate părțile cilindrului sunt curățate și uscate complet. După ce toate garinturile rupte sau deteriorate sunt schimbate și piesele distorsionate sunt retrificate, se trece la asamblarea cilindrului hidraulic de departamentul nostru de service.

4

Teste și Garanții 

În urma intervenției cilindrele sunt supuse testelor și revopsite. Se acordă pentru ori ce tip de intervenţie o garanție valabilă între 6 și 24 luni.

Hydraulic Center stă la dispoziția clientului    >>>

Componentele Cilindrului Hidraulic

1

Țeava Cilindru

Funcția principală a țevii cilindrului este menținerea presiunii. în mare parte este realizat dintr-un tub fără sudură și honuit în interior. Pistonul reciproc este în cilindru.

2

Baza cilindrului sau capacul

Funcția principală a capacului este de a închide camera de presiune la un capăt. Capacul este conectat la corp prin sudare sau filetare. Capacele funcționează, de asemenea ca componente de montare a cilindrilor: flanșă, talpă.

3

Capul cilindrului hidraulic

Acesta este de obicei atasat printr-o infiletare sau este sudat si atasat de teava printr-un arc. Partea de etansare din interiorul capului cilindrului contine garniturile de etansare pe tija pistonului si raclor.

4

Pistonul cilindrului hidraulic

Funcția principală a pistonului este de a separa zonele de presiune din interiorul cilindrului. Pistonul este etansat cu o garnitura de piston cu inele de ghidare, care impiedica trecerea uleiului intre cele doua camere. Diferența de presiune dintre cele două camere determină extinderea și retragerea cilindrului.

5

Tijă cilindrului hidraulic

Tija pistonului este în mod obișnuit oțel de toleranța mare, cromate dur , laminate la rece care se atașează de piston și se extinde din cilindru prin capătul tijei.În cilindrii cu tije duble, dispozitivul de acționare are o tijă care se extinde de pe ambele părți ale pistonului și din ambele capete ale cilindrului.

6

Garniturile cilindrului

Cilindrului este prevăzut cu garnituri pentru a împiedica scurgerea uleiului sub presiune. Garniturile sunt considerate / proiectate conform presiunii de lucru a cilindrului, vitezei cilindrului, temperaturii de funcționare, mediului de lucru și aplicării. Garniturile din piston sunt sigilii dinamice și pot fi acționate în mod unic sau cu dublă acțiune.

Hydraulic Center stă la dispoziția ta!

Salut!

Sunt Mihai, cu ce te pot ajuta?

Cine este Mihai?
Mihai este Soluția ta Hidraulică.

Nu crezi?   Sună-mă >>> 074 825 6180
Ai un cod produs sau un număr de serie?
Ne ajuta să identificăm exact de ce ai nevoie.

Adresa Hydraulic Center
Dj691 Km 8, Dumbrăvița
307106, Romania Contacte 
Email:
mihai.zait@hydrauliccenter.ro
Tel:
+4 074 825 6180

Hydraulic Center oferă:

- pompa hidraulica
- motor hidraulic
- reparații echipamente
- recondiționare pompe
- cilindri hidraulici
- valve și distribuitoare
- echipamente hidraulice
- piese originale pe stoc
- banc de verificare
- garanție  între 6 și 24 luni