Politica de Confidențialitate1.1. Hydraulic Professional Service Srl este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub J35/548/2017.


1.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Hydraulic Professional Service Srl.


1.3. Categoriile de date prelucrate sunt urmatoarele: numele si prenumele clientului, telefon, fax, adresa (domiciliu/sediu social), e-mail, cod numeric personal, seria si numarul actului de identitate/pasaportului.


1.4. Scopul colectarii datelor este: utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor, activitati comerciale de promovare a produselor, noutati si promotii (Newsletter).


1.5. Sunteti obligat sa furnizati datele corecte, acestea fiind necesare pentru incheierea comenzilor, facturarea si livrarea bunurilor/produselor.


1.6. Refuzul dvs. sau lipsa informatiilor necesare determina imposibilitatea de a inregistra comanda dvs. totodata emiterea facturii si/sau livrarea bunurilor/produselor.


1.7. Prin completarea datelor in formularul de Inregistrare/ Creare cont/ Plasare Comenzii, Clientul declara si accepta neconditionat ca datele personale sa fie incluse in baza de date a Hydraulic Professional Service Srl si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.4.


1.8. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera.


1.9. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Constantin Cel Mare, BLA34, AP14, Romania., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte.


1.10. De asemenea, Hydraulic Professional Service Srl poate furniza datele cu caracter personal ale Clientului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 1.4, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii.


nformatiile Clientului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Hydraulic Center stă la dispoziția ta!

Salut!

Sunt Mihai, cu ce te pot ajuta?

Cine este Mihai?
Mihai este Soluția ta Hidraulică.

Nu crezi?   Sună-mă >>> 074 825 6180
Ai un cod produs sau un număr de serie?
Ne ajuta să identificăm exact de ce ai nevoie.

Adresa Hydraulic Center
Dj691 Km 8, Dumbrăvița
307106, Romania Contacte 
Email:
mihai.zait@hydrauliccenter.ro
Tel:
+4 074 825 6180

Hydraulic Center oferă:

- pompa hidraulica
- motor hidraulic
- reparații echipamente
- recondiționare pompe
- cilindri hidraulici
- valve și distribuitoare
- echipamente hidraulice
- piese originale pe stoc
- banc de verificare
- garanție  între 6 și 24 luni